Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Howard

14. 2. 2008 0:50
Srovnani pruzkumu

Jedna malickost - srovnavat pruzkum STEM, tedy opravdove profesionalni agentury , kde s jednalo o statisticky pruzkum podpory VOLICU CSSD s minipruzkumem aktualne.cz, do ktereho prispivala zcela jinak specificka skupina respondentu, svedci o naproste neznalosti autora (a tedy nasledne nelasce, bezcennosti a podobnych zvastech ;)

0 0
možnosti

William Bernard

14. 2. 2008 9:15
Re: Srovnani pruzkumu

Problém je ale v tom, že já nemluvil o těch 87% VOLIČŮ ČSSD, ale o té neurčité většině, kterou zmínil pan poslanec Jiří Paroubek. Chápu jeho totemickou fascinaci průzkumy, ale doporučil bych mu nějaké základní kurzy sociologie, aby zjistil, že neexistuje nic gumovějšího než metodika průzkumu. Dobrý sociolog dokáže opravdu leccos už třeba jenom výběrem tazatelského poolu.

0 0
možnosti

Howard

14. 2. 2008 0:41
Nechapu

To bouchnuti sazi vazne nechapu, neb mne se taky nelibi, ze Klaus hleda podporu od Sloufa, ze jedina strana ODS prosazuje proti VSEM ostatnim stranam parlamentu tajnou volbu. Nebo to snad neni realita? Tim padem vazne ODS tlacila silou sveho mandatu cely parlament nekam jinam, nez chtel a tudiz delala obstrukce. Je mi lito, nebyla to jen CSSD, nybrz i zeleni, KDU a KSC, kdo byli pro verejnou volbu a tudiz tato mela byt IHNED odklepnuta a nebylo by diskuzi.

Jinak je zvlastni, kolik korupcnich afer se jiz okolo ODS "nastartovalo" - viz Koristka apod., ale uznavam, ze kdyby byli pani poslanci moudrejsi, nejdriv si poridi dukazy a az pak s tim vyjdou ven, takze vicemene irelevantni.

A kdyby Melcak s Pohankou se tak podivne neobratili z levicovych na pravicove (velmi divoky obrat), vazne by vyhral Svejnar.

Tak co se vam nezda nebo z ceho vam ty saze vlastne bouchly???

0 0
možnosti

William Bernard

14. 2. 2008 9:28
Re: Nechapu

Z čeho saze bouchly? Předně z neskutečně nechutné propagandy, která překrucovala realitu. A ještě se snažila lidi přesvědčit, že černá je bílá s fialovým nádechem.

Máte pravdu, ODS byla jediná, kdo chtěl tajnou volbu a svou snahu o její prosazení prohrála. Jenže Vaše argumentace typu 1 strana=1hlas bohužel ukazuje naprosté nepochopení principů zastupitelské demokracie.

A to nemluvím o tom, že každý pak viděl, že veřejná volba nebyla tím pravým ořechovým. Z čehož vyplývá, že ostatní se asi mýlili.

A co se týče Vašeho briskního rozboru událostí kolem pánů Pohanky a Melčáka. Co když nezměnili nejen politické přesvědčení, ale také svůj názor na slušnost. A proto nemohli vydržet s panem poslancem Jiřím Paroubkem pod jednou střechou...

Ostatně, já bych s ním dvojdomek taky nechtěl. ;-)

0 0
možnosti

valérie

13. 2. 2008 22:19
Poděkování

Vážený pane Bernarde, velmi vás podporuji. Krásný článek,  správné odpovědi diskutujícím! Pořád věřím, že slušných lidí  je většina. Dovolím si vám poděkovat jménem svým, své rodiny i velkého okruhu přátel. Irena RozsypalováV

0 0
možnosti

Miguel

13. 2. 2008 23:08
Re: Poděkování

Ano, připojuji se. Také děkuji, plně souhlasím!

0 0
možnosti

komentátor

13. 2. 2008 20:34
S plným pochopením a stejnými pocity karmuji

Bohužel ten křivopřísežný, mstivý a mocichtivý Paroubek doslova pije slušným lidem krev od svého památného vzývání vítězného února. Větším hulvátem - měřeno slovy je pouze Rath a Jandák. Hloupý Honza Hašek ochotně v těch nejtrapnějších podrazech naskakuje za vůdce Paroubka, který se tolik neušpiní.

To zase bude komedie v režii těchto panáků, nastrkování ksiftů do televize a tiskových prohlášení.

0 0
možnosti

William Bernard

13. 2. 2008 23:59
Re: S plným pochopením a stejnými pocity karmuji

Ani mi nemluvte, ale mám v povaze určitou dávku naivního donquijotovství a tak doufám a věřím, že horší než posledně to být už nemůže. [>-]

0 0
možnosti

ikaika

13. 2. 2008 19:52
jo to znám

člověk je přepracovaný, chce si odfrknout a pak ve volném čase tropí něco s posuvem reality. Jak říkáme u nás: Spočni, zakuř -pouvažuj

0 0
možnosti

William Bernard

13. 2. 2008 23:57
Re: jo to znám

Od Popeleční středy nekouřím.... Možná i proto bouchám :)

0 0
možnosti

VašekBrno

13. 2. 2008 19:51
Paroubek

 za to ani nemůže..(může blbec za to,že je blbec?) ale Mf dnes se stává hlásnou troubou ODS... a zmetků je tuším dost ve všech stranách i na tomto blogu a vy jste jen pseudonovinář a pisálek bez fantazie,když ani nevíte jak bouchají saze...:-P

0 0
možnosti

sam

13. 2. 2008 23:05
Re: Paroubek

Děkujeme VaškuBrno, ale stačilo i to málo co jsi vyplodil:-©

0 0
možnosti

Marc

13. 2. 2008 19:04
Skvěle

a výstižně napsáno. KARMA R^

0 0
možnosti

Irena Rozsypalová

13. 2. 2008 18:56
Děkujeme...

Vážený pane Bernarde, děkuji Vám za Vaše slova i za Vaše pohotové a naprosto přesné reakce na příspěvky v diskusi.Citím potřebu Vás podpořit. Nejsem sama, kdo má naprosto stejné názory a věřím, že je nás většina.Děkujeme a přejeme vše dobré a těšíme se na Vaše další články a názory. Pište:-)R^.

0 0
možnosti

William Bernard

13. 2. 2008 23:51
Re: Děkujeme...

Díky, kdyby tu byl červenající smajlík, červená se právě teď :)

0 0
možnosti

Bronislav Šimoník

13. 2. 2008 18:37
ODS neumí ,prohrávat

... a Paroubek nepochopí že 1+1=2

Mimobhodem ona to ODS zas tak nepotřebuj, když pořád jen ;-Dvyhrává

0 0
možnosti

Martin Jirousek

13. 2. 2008 17:39
Dvořák nebo Bernard

Vy jste se přejmenoval z jandvorak na William Bernard? Admin píše blogy pod cizím jménem? Nebo jak tomu mám rozumět? Děkuji. 8-o

0 0
možnosti

William Bernard

13. 2. 2008 17:46
Re: Dvořák nebo Bernard

Ne. Admin zůstal adminem, já jsem jinej Jan Dvořák. A proto jsem při registraci požádal o pseudonym. 

Jinak asi Vás to překvapí, ale ve světě médií jsou minimálně ještě dva Janové Dvořákové. Jeden fotograf a jeden z TV Nova. ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2145x
"Kdo nic neví, nic nemiluje. Kdo nic neumí, nic nechápe, kdo nic nechápe, je bezcenný. Ale ten, kdo chápe, ten i miluje, všímá si, vidí… Čím hlubší poznání, tím větší láska… Kdokoli si představuje, že všechny plody dozrávají současně s jahodami, neví nic o hroznech."
Paracelsus
PS: Ano je to pseudonym, přišlo mi zmatečné používat své občanské jméno, když vrchní admin se jmenuje stejně. A navíc, od mé registrace tu přibyl další jmenovec.