Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zuzana81

7. 3. 2008 16:18
Pozdě ale přece

Musím se Honzy Dvořáka zastat... Výborný blog k tématu, přesně mířený políček na tvář naší povahy české. Jen tak dál Honzo R^

0 0
možnosti

Zuzana81

7. 3. 2008 16:20
Re: Pozdě ale přece

Mimochodem - kdyby jste se rozhlédli kolem sebe - tedy dále než za špičku svého nosu - všimli by jste si, že autor nepíše jen o fotbalu... Ostatně pokud jsem to dobře pochopila, šlo tu spíše o všeobecný princip, než právě o dané utkání ;-)

0 0
možnosti

Nika

21. 2. 2008 17:04
Hm

Vaše starosti bych fakt chtěla mít... Šťastný muž....

0 0
možnosti

Mrkev

21. 2. 2008 16:48
No a?

Blogista má jistě právo na názor.

Předpokládejme, že dotyčného by uspokojil kanál čistě fotbalový, neplacený a s výběrem programu podle výběru každého individuálního diváka.

To je tak asi v kostce obsah jeho příspěvku.

Problém je nejen subjektivní, ale přiznejme i objektivní nesoulad této představy s možnostmi, schopnostmi, rozpočtem a ochotou ČT.

Jinak řečeno, hezké starosti.:-)

0 0
možnosti

Bohemák

21. 2. 2008 16:25
Na výprask sešívaných nejsem zvědav

;-D

0 0
možnosti

pajakaja

21. 2. 2008 15:23
No a co?

Mily autore, vase problemy bych chtel mit. Je mi uprimne jedno, i kdyby se nevysilal jeden jediny zapas za 100 let. Za to kolik se strka penez do profesionalniho sportu, by ti kopalisti spis meli prijit zahrat danovym poplatnikum pred jejich dum a jeste jim podekovat, ze o to stali.

0 0
možnosti

Evzenzlesa

21. 2. 2008 16:30
Re: No a co?

Ano. Předpokládám, že ČT 4 sport není Vaší krevní skupinou. Pak ovšem nechápu Vaší potřebu oponovat!

0 0
možnosti

Hana Dvořáková

21. 2. 2008 15:11
Proč jen na obrazovce

Můj tatínek je velký milovník fotbalu a jako malá holka jsem s ním jezdila na zápasy Zbrojovky Brno po celé republice.Syn se zvrtnul po něm,takže občas nějaké to fotbalové hřiště na obrazovce zahlédnu.Takže se dovolím zeptat-když je v naší zemi tolik fotbalových fandů,proč hlediště jsou poloprázdná? Proč nejdou fandové do hlediště,ale sedí doma nebo v hospodě před bednou? Jako ženská to moc nechápu,tak se ptám.Zeptám se i večer doma.;-D

0 0
možnosti

chickensalad

21. 2. 2008 15:27
Re: Proč jen na obrazovce

Tohle je velice dobrá otázka...a najit odpoved neni asi uplne jednoduche. Kdyz to vezmu od sebe, tak fotbal jakztakz sleduju, ale nejsem nijak velky fanda. Fandim narodaku a na ten se i divam, nasi ligu sleduju jen vysledkove a obcas si neco prectu. Jinak se koukam na ligu mistru - to jefotbal. Ted zrovna nebydlim ve meste, kde se hraje liga, ale i kdybych bydlel, stejne bych na ligu pravidelne nechodil, spis jen obcas na atraktivni zapas. Ale proc nechodi treba lidi, co koukaji na ligu v telce a pritom maji moznost jit na stadion , to nevim...ze by pohodlnost?

0 0
možnosti

Kača004

21. 2. 2008 15:00
Dnešní zápas

 mně bude na tv obrazovnce hodně chybět... každopádně díky za článek i za snahu R^

0 0
možnosti

Polárníliška

21. 2. 2008 14:47
Osobně mi tedy tato sportovní formalita rozhodně nechybí

i když z pohledu fotbalového fanouška chápu, že by fanoušci Slávie viděli svůj tým v tv rádi. Na druhou stranu si stejné koncesionářské poplatky jako fandové sportu, kteří mají svůj kanál, platí i zahrádkáři, milovníci opery či poezie a příznivci dalších zájmových skupin, jejichž předmět zájmu tolik prostoru co sport určitě nemá i bez zápasu Slávie v Londýně.

Osobně bych fandům sešívaných doporučil především, aby zvedli zadky a přišli svůj tým podpořit osobně. Před týdnem měli Tottenham doma, ale vyprodáno nebylo ani omylem a na ligu se jich slezou ubohé dva tisíce. Sami jste líní jak vši a budete se rozčilovat, že vám nestačí zmáčknout čudlík z křesla...

0 0
možnosti

William Bernard

21. 2. 2008 14:50
Re: Osobně mi tedy tato sportovní formalita rozhodně nechybí

Liško přímo polární.... Škoda, že Ti chlad neumožňuje listovat staršími texty. Protože bys věděla, že já na Strahově byl :) Na Londýn však není finanční krytí ;-)

0 0
možnosti

Stanley26

21. 2. 2008 14:33
Live Fotbal

Osobne se divam na vsechny zpasy on-line pres dale uvedeny link. Jsou tam vsechny zpasy Anglickych a dalsich lig + pohary a mezinarodni zapasy. Zatim jsem nemel jediny problem a vsechny zapasy vicemene jely. Kvalita neni zrovna HD ale da se na to divat. Uzijte si to.

http://livefooty.doctor-serv.com/

0 0
možnosti

William Bernard

21. 2. 2008 14:42
Re: Live Fotbal

Díky :)

0 0
možnosti

Desperado

21. 2. 2008 14:32
Já jsem naopak rád

že na kanálech které nejsou určené ke sportovním přenosům nezamořují hodiny čutáním do balónů nebo puků. Jak jste psal jsou i lidé který pasivní civění na sportovní přenosy nebaví a také platí koncesionářeské výpalné. Ideální by bylo kdyby si každý platil své oblíbené kanály a pořady, které skutečně sleduje a nemusely být spory o to co se má za výpalné vysílat. V tom má Internet výhodu, placené služby si zaplatí jen ten kdo se chce skutečně dívat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2145x
"Kdo nic neví, nic nemiluje. Kdo nic neumí, nic nechápe, kdo nic nechápe, je bezcenný. Ale ten, kdo chápe, ten i miluje, všímá si, vidí… Čím hlubší poznání, tím větší láska… Kdokoli si představuje, že všechny plody dozrávají současně s jahodami, neví nic o hroznech."
Paracelsus
PS: Ano je to pseudonym, přišlo mi zmatečné používat své občanské jméno, když vrchní admin se jmenuje stejně. A navíc, od mé registrace tu přibyl další jmenovec.