Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SR

SimRo

4. 4. 2008 22:02
Ale, ale, pánové,

to už jste tak leví na ruce, že si neumíte letadlo postavit sami? O mašinkách nemluvím, ty správné se doma vyrábí hůře. Můj muž modelaří už léta letoucí, vyzkoušel všechny možné odbornosti, od autíček na vysílačku, na autodráhu, mašinek (jsou ještě doma), lodiček i plachetnic (máme nádhernou v obýváku, stavěl ji opět sám), ale nejradši má éra. Několik (dost) jich u nás visí různě po zdech a na každé z nich si sáhl svýma oběma, já říkám, pravýma rukama. Sice, stavebnici by chtěl, to jo, ale má i jiné priority, do těch teď investuje. A ten spitfire u nás visí taky, vlastnoručně postavený. Musím říct, že pro mne modelářem není skladatel stavebnic a letec, ale stavitel letadel a letec.

Fakt je, že ne každá ženská zvládne piliny v obýváku, jak jsme to mívali v našem bývalém minibytě, ale vše se dá zvládnout a dnes má muž 2 dílny, kovo a dřevo.

přiznám se, že tu stavebnici bych mu ráda dopřála, dočkej, muži, času, ale myslím, že ho nebude tak těšit jako vlastnoručně postavený model.

0 0
možnosti
PK

dolch

4. 4. 2008 22:08
Re: Ale, ale, pánové,

Letadlo se na koleně postavit dá, ale zkuste si v obýváku vysoustružit obruče koleček k lokomotivě, nic moc :-/

0 0
možnosti
PK

dolch

4. 4. 2008 20:37
Vy letadýlkáři to máte snadný

Já už delší dobu plánuju, že se vrhnu na kolejiště. To byste koukali ty pálky. Tudle jsem se byl podívat trochu na mašinky, v H0 tam měli klasický tovární v relacích 5 - 15 tisíc, ale pak tam měli dvě fešácký z nějaký malovýroby, jedna asi za 35 a ta druhá za 46. Ale byly fakt úžasný :-)

0 0
možnosti
JD

William Bernard

4. 4. 2008 21:18
Re: Vy letadýlkáři to máte snadný

Vláčky....se semaforama, závorama.....hmmmm.... A nejlepší jsou parní... Ale to je fakt, aby člověk trefi jackpot a postavil barák jen pro ně ;-)

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

4. 4. 2008 19:36
Vy to nekupujete online?

Ale v kamenném obchodě? Tak to Vás obdivuji. Osobně používám:

http://www.artur-m-c.cz/inshop/

http://obchod.valka.cz/

Neberte to jako reklamu, ale jako tip.

P.S. Naprostá nutnost: http://scalemodelindex.buffnet.net/

0 0
možnosti
JD

William Bernard

4. 4. 2008 21:16
Re: Vy to nekupujete online?

Díky za tip... Dám si to do záložek :)

0 0
možnosti
TV

Witty1

4. 4. 2008 17:59
Presne tak

ja kdyz chodil na Narodni do DTM a usetril si na jednu original "Revelku"tak to byl svatek.Ruske stavebnice byly priserne nekvalitni a ted koukam a porad si rikam ze bych si aspon jeden koupil a zkusil to ...

0 0
možnosti
JD

William Bernard

4. 4. 2008 21:15
Re: Presne tak

Jen se toho nebojte ;-D

0 0
možnosti
TB-VC

Todd Bertuzzi - vrah cenzorů

4. 4. 2008 17:55
Ha ha

Taky jsem se vrátil nyní po 15 letech k modelařině. A nestačím zírat , co všechno dnes oproti té době mají modeláři k dispozici !! Super kvalitní stavebnice , lepty , obtisky , časopisy jako Modelář , internetová fóra , špičkové modelářské nástroje , barvy , patiny , stavebnice doplňků pro dioramata , masky ,  ........ asi půjdu vykrást banku. :-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2145x
"Kdo nic neví, nic nemiluje. Kdo nic neumí, nic nechápe, kdo nic nechápe, je bezcenný. Ale ten, kdo chápe, ten i miluje, všímá si, vidí… Čím hlubší poznání, tím větší láska… Kdokoli si představuje, že všechny plody dozrávají současně s jahodami, neví nic o hroznech."
Paracelsus
PS: Ano je to pseudonym, přišlo mi zmatečné používat své občanské jméno, když vrchní admin se jmenuje stejně. A navíc, od mé registrace tu přibyl další jmenovec.