Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Petr Johan

21. 8. 2009 23:22
karma

Dobře a s nadhledem napsáno.

Jen se bohužel může stát, že si Váš článek přečte někdo, kdo za boha nebude moci pochopit, o čem to vůbec je.

Stále ale věřím, že se nedáme jako společnost ukolébat na planých slibech a pošleme do křesel parlamentu zástupce státu, kteří budou odpovědní.

0 0
možnosti

pragl

18. 8. 2009 9:53
sliby

40 let lidé budovali stát, sbírali zlato na státní poklad, všechno prý pro lepší budoucnost. Přišla 90.léta a národní majetek se bleskovou rychlostí rozkradl. Říkalo se tomu privatizace, prý nezbytnost pro lepší zítřky. Zlato vyměnili za dluhopisy USA, bezcenné papíry- prý z důvodu přílišného kolísání cen zlata. A tak je možné pokračovat dále..Myslíte, že už se dají lidé opět nachytat na další sliby a utahování opasků se stane jejich programem?;-(

0 0
možnosti

Stará kára

18. 8. 2009 12:11
Nepochopil jste

Nejde o to, na co se necháte či nechystáte "nachytat". Jde o to jestli pochopíte, že zadlužení řádu 200 mld. (a s ČSSD mnohem vyšší) povede nejpozději do 6-7  let ke státnímu bankrotu. Pak se vás nikdo nebude ptát, zda věříte. Pak půjsou mzdy dolu a inflace prodce nahoru. Pak tomu již nebude možné zabránit. Žádné stávky nepomohou - nebu z čeho přidat.

Nevěříte?  V Argentině, na Islandu taky nevěřili. Zeptejte se Maďarů (tam je vlády taky uplácely pečenými holuby).

Mimochodem: Vy opravdu věříte, že v roce 1989 byla tato republika (resp Československo) v dobré ekonomické kondici? Svatá prostoto!!!

0 0
možnosti

SID09

18. 8. 2009 7:40
Jak přízemní !

V politice musíte myslet výš a dál a ne tak přízemně ! Lidem je třeba naslibovat růžovou budoucnost ! Letos sice bude ještě ouvej, ale s dalšími půjčkami to už konečně správně rozjedem. Hlavně nám dejte své hlasy a pusťte nás ke korytům. Mlaskat už budem sami, k tomu vás už nepotřebujem ! ;-D;-D!! Nevím o žádné naší straně, která by  dokázala dát jasnou odpověď, jakými kroky deficit zprovodí ze světa.  :-(!!

0 0
možnosti

stepulka

18. 8. 2009 7:05
To máte tak

každému bližší košile než kabát.

Lidé raději vezmou pastelkovné a hledí se zaopatřit, když stát zbankrotuje, aby měli něco schovaného ve sklepě. ;-D

0 0
možnosti

buldogg

18. 8. 2009 0:33
konec

jo lidi neradi v čechách koukají dopředu,zvlášt, když vyhlídka je chudá..tak to ještě naposledy rozežerem a pak konec světa...

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2145x
"Kdo nic neví, nic nemiluje. Kdo nic neumí, nic nechápe, kdo nic nechápe, je bezcenný. Ale ten, kdo chápe, ten i miluje, všímá si, vidí… Čím hlubší poznání, tím větší láska… Kdokoli si představuje, že všechny plody dozrávají současně s jahodami, neví nic o hroznech."
Paracelsus
PS: Ano je to pseudonym, přišlo mi zmatečné používat své občanské jméno, když vrchní admin se jmenuje stejně. A navíc, od mé registrace tu přibyl další jmenovec.